Second look at Munthe SS19

Kan man være glad for at være single?!

Jeg bryder mig ikke om at være single. Jeg synes det er kedeligt at vende hjem til sig selv hver aften og ikke have nogle at kysse om aftenen og sige ‘godnat og sov godt skat.’ Jeg har en kæmpe klump af kærlighed indeni, som jeg simpelthen ikke ved hvor jeg skal placerer, så når jeg ikke er i et forhold, så dater jeg på livet løs. Jeg bruger lystigt Tinder og hygger mig også med at flirte lidt når jeg i ny og næ er til en fest.

Efter at være blevet slemt skuffet et par gange, og have fundet mænd som i sidste ende ikke ville mig, men kun ville ideen om mig, så har jeg nu besluttet at forsøge at blive glad for at være single. Det er min mission at arbejde med at give klumpen af kærlighed til mig selv, og afslutte dagen med at sige ‘godnat og sov godt Alberte’ og minde mig selv om at jeg er okay, og at der findes en mand som mener at jeg er værd at tage en chance med, og som slet ikke vil misse muligheden for at kunne bruge sine dage med mig.

Det er super umoderne at have brug for en mand og at føle sig hjælpeløs og afhængig. Men jeg er nok også lidt umoderne på mange punkter. Jeg binger i hvert fald diverse tunge DR1 og DR2 programmer.

Så nu vil jeg tage et lille break med Tinder-dating og i stedet lærer at hvile i at være alene og så håbe at Mr. right måske pludseligt støder ind i mig i køen i Netto (Jaaa … Jeg har altså også set chick flicks på Netflix). <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Second look at Munthe SS19