7 ting som gør mig mistænksom på Tinder

My favorite Iphone cover

Annonce for PURO

Jeg har nu været indehaver af 6 forskellige smukke mobilcovers fra PURO i cirka en måned og jeg har fundet mine to favoritter. Denne vinter regner jeg med at det fine lyseblå cover fra kollektionen ‘Icon’ vil være dét jeg bruger mest, da det matcher helt perfekt med min lækre vinterpels, som I kan se på overstående billeder. Jeg synes det er fuldstændig perfekt at have et mobilcover som passer til ens outfit, da en mobil efterhånden er alle personers mest brugte accessory.

Jeg elsker dog også fornemmelsen af at kunne skifte cover engang imellem, så coveret passer til ens outfit, og derfor bruger jeg også meget mit smukke blomstrede ‘Hippie chic’ cover, som har skønne varme farver, der passer perfekt til de outfits som er mere varme og friske.

Find udvalget af PURO covers du kan købe

Hvis I følger med på min Instagram, så kan I sikkert også fornemme at min mobil ofte er placeret solidt i min hånd og derfor er et mobilcover et absolut musthave. Jeg husker tydeligt da jeg for et par år tilbage tabte min telefon, og den krakkelerede fuldkommen på bagsiden. Der ville jeg virkelig gerne have haft et cover og jeg følte mig så dum at jeg ikke passede bedre på min telefon, når nu jeg bruger den hele tiden.

Find din nærmeste forhandler af covers fra PURO

Kan I bedst lide mit lyseblå, eller mit blomstrede cover?
xx Alberte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 ting som gør mig mistænksom på Tinder