My favorite Iphone cover

Som et vinterbad

Dress: Ganni

At tage overstående billeder udenfor var noglelunde samme oplevelse som at tage et vinterbad. I hvert fald hvordan jeg forestiller mig at vinterbadning føles, for jeg har aldrig prøvet det. Min fine kjole fra Ganni er simpelthen så smuk og jeg elsker den højt, men den er så massivt tynd at jeg ligeså godt kunne have gået ud, unden noget på overkroppen.

Jeg tænker iøvrigt snart at anskaffe mig nogle vanter som man trykke på Iphone-skærmen med. Jeg er nemlig en lille smule træt af at mine hænder er ved at fryse til is, hver gang jeg gerne vil skifte sang på Spotify.

Det var  nok brok for denne gang. Jeg er i hvert fald super glad for Ganni kjolen. <3

xx Alberte

1 kommentar

  • Sofie B

    Vanter til telefonen er mega smart, men hvis du har panser glas virker de ikke helt optimalt, efter min erfaring

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite Iphone cover